
En Kapsamlı,
En iyi Müfredat,
En Uzun Eğitim Saati
Şimdi Kariyerin Parlasın!
250 SAAT, 9 PROGRAM PROJE BAZLI UYGULAMALI
REKLAM ATÖLYESİYLE KALICI ÖĞRENME MERKEZİ
TÜRKİYEDE ART DIRECTORLERİN DENETİMİNDE
PROJE ÜRETİLEN TEK GRAFİK DESIGN EĞİTİMİ
Kariyerist Akademi Grafik Tasarım Kursu Geleceğin Art Directorlerini Yetiştirmeye Devam Ediyor. Sektörün öncü, nitelikli ve tercih edilen Grafikerleri Kariyerist Grafikerlik Kursları İle Yetişmektedir ve İş Sahibi Olmaktadır. Sektörün Öncü Firmaları Özellikle Kariyerist Grafik Tasarım Kurslarından Mezun Olan Öğrencilerimizi Tercih Etmektedir. Sizde Doğru Eğitimi Kariyerist Akademi'den Alın, İş Ayağınıza Gelsin.
" Şimdi Grafik Tasarım Eğitimi Alana, OnLine CorelDraw Eğitimi Hediye! "
UZAKTAN CANLI
EĞİTİME UYGUN

TÜRKİYEDE İLK VE TEK EN UZUN SAAT ve MÜFREDAT

Grafik Tasarım Uzmanlığı / Kursu Nedir?
Grafik sanatlarına bağlı olan Grafik Tasarım Disiplini ürün ya da hizmeti, müşterinin fark etmesi ve satın alması için görsel hiyerarşi, bütünlük ve /veya denge oluşturmak için yapılan çalışmaların tümüdür. Bu anlamda bir firmanın kendi kurum kimliğini temsil eden logo /amblem çalışmalarından, aylık ya da yıllık yayınladığı kurumsal bültenine, ürün ya da hizmetin tanıtım afişlerine, ambalajlarına değin geniş bir yelpazede tanıtımını sağlamak için çalışmalar yürütülebilinir. Grafik Tasarımın geniş anlamda amacı bir ürünün ya da hizmetin tanıtılması için oluşturulan mesajların kullanıcı tarafından fark edilmesini sağlamaktır. Kariyerist Grafik Tasarım Kurslarında, öğrencilerin, bu alanda yaratıcılığını keşfetmeleri sağlanır.
Kariyerist Bilgi Teknolojileri Akademisi yepyeni bir yaklaşım olan “görüntü tabanlı grafik tasarım eğitimi” ile pazarlama bilimini birleştirerek katılımcılarının, dünyanın en geçerli grafik tasarım yazılımlarını uzman seviyesinde kullanmalarını, iletişim ve pazarlama alanlarında görsel çözümler tasarlayıp, yaratıcılık, süreç, araştırma, fikir üretimi, prototip oluşturma konularında uzmanlaşmalarını sağlamaktır.
Kariyerist Grafik Tasarım Kursu’nun sonunda katılımcılar, ürettikleri projelerle, kelimeleri ve resimleri içeren pek çok tasarımı hayata geçirirler. Katılımcılar eğitim sonunda, posterler, web siteleri, ambalajlar, kurumsal kimlik çalışmaları, gazete, dergi, logo, insert, kitap/yayınlar, reklam ve ürün ambalajları tasarlayabilir hale gelmektedirler.
Grafik tasarımın misyonu, etkili görsel iletişim ürünlerinin oluşturulmasıdır. Metinlerin ve görsel malzemelerin (fotoğraf, font, illüstrasyon) tasarım hiyerarşisi içinde düzenlenmesi ve ardından basılı malzemeler oluşturulması grafik tasarımın en yaygın uygulama alanlarıdır.
Grafik Tasarım Uzmanlığı / Kursu Kimler İçindir?
Grafik Tasarım Kursuna son teknolojileri kullanan ve yaratıcılığını geliştirmek isteyen, Grafik Tasarım mesleğine ilgi duyan herkes katılabilir. Son teknolojileri yaratıcılığıyla birleştirerek, Grafik tasarım mesleğinde ilerlemek isteyen, güzel sanatlara, resim/tasarıma ilgi duyan herkes Grafik Tasarım Kursu’na katılabilir.
Eğer detaylara dikkat ediyorsanız, iş hayatında en gerekli olan, yaratıcılık ve problem çözme gibi yeteneklerinizi bu eğitimle ilerletebilirsiniz. Grafikerlik Kursu’na lise mezunları, üniversitelerin güzel sanatlar, grafik tasarım, vb. bölümlerinde okuyan ya da mesleğini değiştirmek isteyen profesyoneller katılabilirler. Bu alanda sayısız iş ilanını incelemek İçin linki tıklayınız.
Grafik Tasarım Uzmanlığı / Kursu Çalışma Alanları ve Alınacak Ünvanlar
Grafik Tasarım hedef kitle ile iletişim kurma, hedef kitleyi etkileyecek bir stil seçme, kelimeler, görüntüler ve mesajlar organize etme sürecidir.
Bu anlamda grafik tasarımcılar, grafiker, grafik tasarımcı, kıdemli grafik tasarımcı, sanat yönetmeni, ajans iş sahibi(Ortağı) yaratıcı yönetmen, baskı üretim müdürü, junior grafik tasarımcı, grafik tasarım eğitimcisi, creative director, art director gibi ünvanlar ile reklam ajansları, reklam evleri, grafik tasarım stüdyoları, gazete ve dergiler, fotoğrafçılık stüdyoları, firmaların reklam pazarlama departmanları, matbaalar, ambalaj tasarım firmaları, tekstil tasarım firmaları ya da freelance olarak çalışabilirler.
Grafik Tasarım Uzmanlığı / Kursu Eğitim Konuları
Kariyerist Akademi Grafik Tasarım Uzmanlığı Eğitimi “Proje Bazlı Uygulamalı Eğitim” modelince dünya devi yazılım firması Adobe ‘un programlarıyla sürekli proje üreterek eğitimini sürdürür.
Adobe Photoshop Programı (Bitmap) görüntü işleme ve manipülasyon programıdır. Resimleri düzenlemenizi ve üzerinde işlem yapmanızı sağlar. Photoshop Programı ile fotoğraflarınızda rotüşlar, manipülasyonlar, web ve afiş tasarımları özel efektler ve gerçekçi dijital resimler çizebileceksiniz.
Adobe Illustrator vektör tabanlı bir çizim programıdır. Vektör çizimler görüntü kaybı olmadan yüksek kalitede sonsuza kadar ölçeklenebilirler. Illustrator ile logo, logotype, monogram tasarım, dergi, insert, vektör illüstrasyonlar, broşür, afiş vb. tasarımlar yapabileceksiniz.
Adobe Indesign, insert, gazete, dergi süreli yayın kompozisyonları, mizampaj düzeni, tasarım ve üretimi için yaygın olarak kullanılan bir yazılımdır. Masaüstü yayıncılıkta, dergi ve kitaplara fotoğraf/metin ekleyerek, birden fazla sayfalara masterpage mantığıyla hakim olmanızı hızlı baskı ve elektronik dağıtım yapmanızı sağlar.
3D Graphic Design İçin 3D Max Programıyla aranılan grafiker olacaksınız. 3 boyutlu ambalaj tasarımları fuar stand tasarımları yapabilecek daha profesyonel çözümlere imza atabileceksiniz. Reklam ajanslarında çok yoğunluklu kullanılan modelleme programı ile istenilen 3 boyutlu görselleri tasarlayabilecek (stand, ambalaj kutu vs) 3D Max bilgisi sayesinde iş başvurularında öne geçecek kısa sürede iş bulabileceksiniz. 3D Max programı hiç şüphesiz Grafik Tasarımcıya sektörde kariyer yapma konusunda büyük avantaj sağlayacaktır.
Grafik Tasarım Uzmanlığı Eğitimi / Kursu Faydaları Nelerdir?
Sektörde en çok kullanılan Grafik Tasarım programları olan Adobe Photoshop, Adobe Illustratör, Adobe Indesign, Corel Draw ,Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, 3Ds Max gibi yazılımları yetkin kullanarak, sektörün talep ettiği uzmanlar arasında yer alabilirler.
Kariyerist Akademi, katılımcılarının teknik ve iş becerilerini arttırmak için, proje bazlı uygulamalı eğitim metodunu geliştirmiştir. Böylelikle katılımcı klasik çizim teknikleriyle tasarım yeteneğini birleştirebilecek, farkındalık, planlama ve sosyal ilişki geliştirme gibi temel iş becerileri ve nitelikleri geliştirecektir.
Proje Bazlı Uygulamalı Eğitim Modeli...
Kariyerist Akademi eğitim sistemine uygun olarak, katılımcılar analitik becerilerini arttırmak için gerçek iş uygulamaları (proje) yaparak, yaratıcılığını ve yeteneklerini yansıtan bir portföy sahibi olabilecekler. Aynı zamanda mesleki kavramları ve iş süreçlerini öğrenerek (breaf nedir, teaser nedir? deatline nedir?) teknoloji kullanımı ve problem çözme yetenekleri artacaklardır.Grafik Tasarım Katılımcısı alanında sektörün talep ettiği yetkinliğe sahip katılımcılar sınırsız iş fırsatları bulabileceklerdir.
İş ve staj garantisiyle Kariyerist Akademi katılımcısı her zaman en önde!...
Kariyerist Akademi katılımcısı eğitimlerinin ardından yoğun bir kariyer destek eğitimine tabi tutulur. Eğitim sonunda alınan başarı puanlarına göre kariyerist rehberlik servisince “iş ve staj programı”na dahil edilir. Bu program ile katılımcıların daha fazla mesleki yeterlilik kazanmaları ve kendilerini geliştirebilmeleri amaçlanmaktadır. Katılımcılar eğitim sonunda iş sahibi olabileceklerdir.
Kariyerist Yayınları ve Güncel Eğitim Kitapları…
Kariyerist Akademi katılımcılarının güncel, işe yarar, öz bilgilerle eğitim alabilmesi için tüm basılı ve görsel eğitim metaryelerinin içeriğini tasarlar ve yayımlar. Öğrenmeyi kalıcılaştıran “proje bazlı uygulamalı eğitim metodu” gereğince müfredattan gereksiz bilgi yığınlarını ayıklayarak, güncel, farklı, işe yarar bilgiye odaklı eğitim içeriği üreterek, katılımcılara eğitim hayatları boyunca faydalanabilecekleri eğitim kaynakları oluşturur. Bu felsefeyle hazırlanmış olan Kariyerist Akademi Grafik Tasarım kitaplarını yerinde görmenizi tavsiye ederiz!
Grafik Tasarım Uzmanlığı Kursu | Eğitim Konuları Nelerdir ?
TEMEL TASARIM İLKELERİ REKLAM VE MARKA İLETİŞİMİ (10 saat )
-
Temel Tasarım Kuralları Nelerdir?
-
Temel Mizampaj Teknikleri Nelerdir?
-
Kavramların Görsel Anlatımı
-
SES Nedir? Hedef Kitle ve Tasarım ile İlişkisi Nedir?
-
Marka Nedir Oluşum Süreçleri Nelerdir?
-
Consept Nedir? Kampanya Consepti Nasıl Oluşturulur?
-
Grafik Tasarım ve Pazarlama İlişkisi Nedir?
-
Ajans içi trafik ve Müşteriden Brief Nasıl Alınır?
ILLUSTRATOR PROGRAMI (55 saat )
-
Illustrator Programına Giriş?
-
Temel Çizim Araçları ve Obje Çizimi Desen ve çizim çalışmaları
-
Perspective Kuralları Perspektif Yapıları ve Perspektif ile Çizim
-
Textlerle Çalışmak ve Font Yönetimi Tipografi Yapıları Tipografi ve Dizayn İlişkisi
-
Gruplama, Hizalama, Seçim ve Seçim Araçlarının Kullanımı Kısa yollar ile Adebe Illustrator etkin kullanımı
-
Katman ve Grup Mantıkları Tarnsform Kullanımı ve Transformasyonlar
-
Path Operasyonları ve Logo Dizayn
-
Sembolleri Kullanmak ve 3D Logo Dizayn 3 Boyutlu Objeler
-
Imajlarla Çalışmak, Maskeleme Mantıkları ve Banner Dergi İlanı Tasarımında Kullanmak
-
Blend Efect Menüsü ve Çizimlere Farklı Etkiler Uygulamak
-
Renk Yönetimi, Renk Bilgisi, Color Paneli Kullanımı
-
Kartvizit Tasarımı ve Sayfa Ölçüleri Değiştirmek
-
CMYK ve Pantone Kullanımı
-
Kartvizit Basım Ayarları, Taşma, Cross Atma ve Genel Kurallar
-
İleri Seviye Logo Tasarımı ve Araçlar Divide Kullanımı
-
Broşür Nedir? Tek, Çift Kırım Özellikleri, Dizayn Süreci ve Matbaa Kayıt Formatları
-
Afiş nedir? Marge ve Guide Sistemi Afiş Ölçüleri ve Türleri ile Dizayn Süreci
-
Ambalaj Tasarımı İlkeleri Baskıya Hazırlık ve Renk Ayrımı
-
Proje:Kurumsal Kimlik Çalışması
PHOTOSHOP PROGRAMI (55 saat )
-
Photoshop Programına Giriş
-
Pixel Tabanlı Web Tasarım Kuralları
-
Grafik Tasarım Kuralları
-
Photoshop Menüleri ve Araçlar Tanıyalım
-
Katmanlar Layerlar ve Özellikleri
-
Brush Toollar ve Özellikleri
-
Fotoğrafları Düzenlemek
-
Fotomanipülasyon
-
Renk Ayarları, Rotüş, Makyaj Yapma
-
Smart Object ve Filtreler
-
Maskeleme ve Mask Yöntemleri
-
Çizim ve Pen Dekupe Yöntemleri
-
Kolaj ve Desen Çalışmaları
-
Yazılar ile Çalışma
-
Action Paneli
-
Animation Paneli ve Hareketli GIF Yapımı
-
Kita