top of page
  • Yazarın fotoğrafı Kariyerist Akademi

3Ds Max Eğitimi Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler !

Güncelleme tarihi: 2 Mar 2020

3D Max modelleme programı özellikle bu mesleği icra eden Mimarlar, iç mimarlar, profesyonel grafik tasarımcılar için çok önemlidir. 3D Max, mesleki yeterlilik ve daha fazla kariyer yapma ve kişiye kariyer haritasında yükselme şanslı vermektedir.

3D Max programına sıfırdan en temelinden başlaması ve ileri seviye konulara geçerek doğru bir sıralamayla öğretilmesi, konu bütünlüğü olan bir eğitim seçilmesidir.  
 

3D Max programı öğrenilirken dikkat edilmesi gereken ilk kural programa sıfırdan en temelinden başlanması ve ileri seviye konulara geçerek doğru bir sıralamayla öğretilmesi, konu bütünlüğü olan bir eğitim seçilmesidir. Doğru müfredat ve doğru konu sıralaması eğitimin daha iyi anlaşılmasını ve zaman içinde unutulmamasını sağlar.


Bir diğer önemli konu başlığıysa eğitimci kimliğidir. Herkes bildiğini aktarma konusunda uzman olamaz bildiklerini karşı tarafa en iyi şekilde aktarabilen öğretme konusunda istekli bireysel farklılıklar karşısında çözüm üretebilen ve öğretmeyi gerçekten seven eğitimciler olmalıdır. Bu yaklaşım neticesinde doğru müfredat doğru konu sıralaması ve doğru eğitimci eğitimin kalıcı ve kaliteli olmasını sağlar.


Bilgiyi aktarma yöntemleri konusunda özellikle Kariyerist Academy bünyesinde bulunan eğitimcilerini “öğretmen eğitimi” adı altında sürekli eğitime tabi tutmakta ve kontrol etmektedir. Bu durum 3D Max eğitimine katılan katılımcıların programı en iyi şekilde öğrenmesine, her seviyedeki katılımcının sınıfta sıkıntı yaşamadan programı adım adım kavramasına yardımcı olmaktadır. Kariyerist Academy'nin eğitim politikası her zaman için uygulamalı proje bazlı eğitim modelidir.



3D Max programını öğrenirken kişilerin dikkat etmesi gereken bir diğer konuysa eğitimi veren firmanın profilidir. Eğitim firmasının uzun yıllar eğitim alanında çalışmış olması müşterilerin memnuniyetini dile getirme oranları eğitimi zamanında tutarlı bir şekilde başlanıyor olması ve bu durumun ilan ediliyor olması iş yapış ve iş disiplini konusunda katılımcıya fikir vermelidir.


Özellikle bazı eğitim firmalarının eğitimi ilan ettikleri tarihlerde açmamaları kişileri uzun zamanlar boyunca bekletmeleri kişisel planlarını sekteye uğratmaları eğitim kalitesini olumsuz yönde etkilemektedir. Bu anlamda Kariyerist Academy açtığı tüm 3D Max kursu eğitimlerine sitesinde ilan ettiği tarihlerde açarak katılımcılarına asla mağdur etmeden yaptıkları planlamalarda zamanında ilerlemelerini sağlamaktadır. Kariyerist Academy 3D Max eğitimi planlarını kurgularken sınıf kontenjanı doldurarak değil ilan ettiği tarihte sınıflarına açarak çalışmaktadır sınıf kontenjanları doldurmaya çalışan firmalar katılımcılarını aylar boyunca ne yazık ki beklete bilmektedirler.


3D Max eğitimi alan bireylerin eğitim günleri ilerledikçe bazı katılımcıların anlamadığı, zorlandığı, eğitim süresince bazı bilgilerde takıldığı dönemler olabilmektedir. Öğrencinin bu anlamda dönem dönem telafiye ve ek derse ihtiyacı olabilir. 3D Max eğitimini veren eğitim firmasının mutlaka öğrenciye telefi eğitimler konusunda sınırsız bir yaklaşımı olmalıdır Kariyerist Academy yine bu konuda tüm eğitim firmalarının en üstünde "lider" bir yaklaşımla hizmet vermektedir ihtiyacı olan katılımcı belirleyerek telafi dersleri düzenlemekte ve katılımcının 3D Max kursundan maksimum fayda sağlamasını garantilemektedir.

bottom of page