top of page
  • Yazarın fotoğrafı Kariyerist Akademi

İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu Neler Kazandırır ?

Mekanların stilize oluşu herkes için bir iletişim dili haline gelmiştir ve aynı zamanda paylaşılan bir değer...


Kariyerist İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu / Sertifika Programı tasarım teorisi ve tarihi ile stüdyo derslerini birleştiren kapsamlı bir eğitim sunmaktadır.




Eğer iş, oyun ve yaşam için heyecan verici ortamlar tasarlamak istiyorsanız size güzel, sürdürülebilir, fonksiyonel güvenli mekanlar tasarlamayı öğreneceğiniz iç mimarlık ve dekorasyon kursunu öneririz.



İç Mimar Kimdir ? İç mimarlık tasarım ve mimarinin birçok yönlerini birleştiren yapılar ve yapı teknolojilerini belli bir tasarım anlayışı ile birleştirerek, yeni mekanlar yaratmak için iç mimarlık ve tasarım mesleğinin katkısı ile yapılan çalışmaların tümüdür. İç mimarlar sanat ve görsellik anlayışı ile yapılar ve yapı teknolojileri bilgilerini birleştirerek insanlara yeni mekanlar yaratırlar. Mekanların stilize oluşu herkes için bir iletişim dili haline gelmiştir ve aynı zamanda paylaşılan bir değer...

Eğer iş, oyun ve yaşam için heyecan verici ortamlar tasarlamak istiyorsanız size güzel, sürdürülebilir, fonksiyonel güvenli mekanlar tasarlamayı öğreneceğiniz iç mimarlık ve dekorasyon kursunu öneririz. Kariyerist İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu Sertifika Programı sektörün ihtiyacı olan profesyoneller yetiştirmek için hazırlanmıştır. Kariyerist İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu / Sertifika Programı tasarım teorisi ve tarihi ile stüdyo derslerini birleştiren kapsamlı bir eğitim sunmaktadır. Katılımcılar iyi tasarımlar oluşturmak için değerli kaynaklara ulaşma olanağna kavuşurlar. Program mimarlık ve tasarım anlayışımızı zenginleştirerek, güçlü bir portfolyo oluşturmamıza olanak verecektir.

İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu Neler Kazandırır ?

Güçlü bir odaklanma ile stüdyo ve tasarım uygulama çalışmalarına yepyeni tasarım fikirleri katabileceksiniz. Mimari ve inşaat derslerini tamamlayıcı stüdyo çalışmalarından ilerleterek, katılımcı karmaşık iç mekanları, yapısal özelliklere uygun ve güvenilir formlarda tasarlayabilecektir. Uzay yapı desen ve mobilya kavramlarının mesleki önemini keşfederek, insanların keyif alacağı ortak mekanlar, etkileşimli dizaynlar veya yepyeni iç dekor stilleri oluşturmayı öğrenecekler. Varolan projelere yönelik çözümler geliştirecek olan katılımcı stüdyo projeleri üretecek(dans stüdyoları, alışveriş merkezleri, ev, büro, sinema, lokanta) ve böylece mevcut alanlarda yapı ve çevre incelemesi yapma fırsatı yakalayacaklar ve eğitim boyunca katılımcı 2D kavramlar ile 3D kurulumu öğrenerek tasarım ve uygulamayı maksimum geliştirmiş olacaklardır.


İç Mimarlık ve Dekorasyon Kursu Sonrası Kariyer Planlama 

+ Yeni müşteriler ve iş olanakları, veya staj için başvuruda tasarım disiplini öğrencileri için profesyonel görünümlü tasarım porfoyü hafife alınmaması gereken bir noktadır. Öğrencilik hayatında yaptığınız çalışmalarınız, projeleriniz, yetkinliğiniz hakkında karşı tarafa bilgi verir, sizi tanıtır. İş süreçlerine ne derece hakim olduğunuz hakkında işe alım profesyonellerine fikir sağlar. Portföy hazırlarken yanına ekleyeceğiniz etkin ve yetkin bir CV ve biyografi yazısı sizi öne çıkartabilecektir.

+ Tasarımlarınız için bir portföy yapmak, basılı ya da online gösterime sunmak, en gurur duyduğunuz ve çalıştığınız farklı projeleri tanıtmak iş verenler ve işe alım profsyonelleri için çok şey ifade eder. Kariyerist Katılımcılarının güçlü fark yaratan ve  tüm bu süreçte tercih edilen çalışmaları ve projeleri üretmesi için gereken workshop çalışmalarına muazzam önem verir ve destekler. Kariyerist bilir ki katılımcıları en büyük referansıdır. 

+ Bir iç mimar olma sürecinde, bir mimarlık ofisinde asistan olarak herhangi bir dönemde çalışmak mesleğinize büyük katkı sağlayacaktır.

+ Potansiyel işverenler ile karşılaşmak için meslek kuruluşları aktivitelerine katılmak sizi tahmin edemeyeceğiniz kapılar açabilir.

+ Rekabetin yüksek olduğu günümüzde  yüksek ücretli profesyonel bir iş bulmak kolay olamayabilir, ancak bir mobilya mağazasından işe başlamak alıcıların ilgisini çekecek dekorasyon fikirleri tasarlamak size yeni kariyer olanakları şansı yaratacaktır.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page